Categorieën

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Eigendom sourcecode

De founding fathers (NCV, NVACP, VPPT) hebben in 2006 in harmonie met 3MM Groep BV besloten dat de source code van Sodales tot nader order eigendom blijft van 3MM Groep BV.
De oorspronkelijke bedoeling was, ten tijde van het Pheidis proces en later na het Berenschot rapport (maart 2005) om de sourcecode publiek beschikbaar te stellen (zie tekst over Open source). Door het ongunstige verloop van het proces en het niet beschikbaar komen van voldoende financiële middelen, is toentertijd besloten de source code niet vrij te geven voor kamerbreed gratis gebruik in de patiëntenorganisaties.
Tussen de Sodales werkgroep en 3MM Groep BV bestaat de afspraak dat 3MM Groep BV de Source code niet kan, mag zal verkopen aan derden en dat bij beëindiging van de activiteiten van 3MM Groep BV de source code zal vervallen aan de Sodales gebruikersgroep.