Categorieën

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Waarom Sodales ?

Indien een moderne patiëntenorganisatie veel toegevoegde waarde aan haar leden wil gaan leveren, dan is het van belang dat zij naast op opnemen van NAW (= Naam, Adres, Woonplaats) gegevens en financiële gegevens ook op termijn andere gegevens zal gaan registreren van/over hun leden en andere relaties zoals donateurs maar ook, indien mogelijk, mensen in de omgeving van de betrokken patiënt.

Indien patiëntenorganisaties daarnaast bijvoorbeeld gaan registreren via wie, dan wel HOE het lid tot de organisatie is gekomen (huisarts, familielid, specialist, homeopaat, internet website, google etc.) dan kan de patiëntenorganisatie spoedig haarfijn weten waar zij haar voorlichting op moet gaan richten en wie de supporters zijn van de eigen organisatie.

Daarnaast zou ze ook de bijkomende aandoeningen, medicijngebruik, soorten specialisten en ziekenhuizen met (veel) kennis en ervaring, behandeling door welke specialist, etc. kunnen gaan registreren. Hierdoor wordt uw ledenadministratie, zeker na een check door de leden zelf en de aanlevering van de ontbrekende gegevens bij een “opruimactie”, een hele grote bron voor informatie.

Wetenschappelijk onderzoek, wie zijn wel of geen goede behandelaars, welke aandoening wordt in de praktijk het best behandeld door welke deskundige, etc. veel is dan mogelijk. Dit vraagt om een uitgebreide database, die na verrijking, een geweldige kans geeft om de toegevoegde waarde van het lidmaatschap te vergroten. Niet alleen uitgebreide managementrapportages zijn dan incidenteel of periodiek mogelijk, maar door de unieke reporting software van Ariacom, kunnen alle gegevens vanuit de database ontsloten worden richting elke gewenst persoon of deel van uw organisatie. Niet alleen beveiliging, autorisaties, koppeling met CMS (=content management systeem) zijn mogelijk, maar zijn ook perfect geregeld. Sodales is daarvoor optimaal ontwikkeld.