Categorieën

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

3MM

3MM Groep BV is een IT-bedrijf dat ondersteuning verleent aan zowel profit als non-profit organisaties. Ook  de overheid en het bedrijfsleven behoren tot haar relaties. De belangrijkste diensten van 3MM zijn onder andere management consultancy, bestuursondersteuning, huisstijlautomatisering en huisstijlbegeleiding, databaseprogrammering, projectmanagement, implementatie van nieuwe communicatie- en informatietechnieken.

Elke organisatie is uniek.
Daarom biedt 3MM geen standaardoplossingen, maar maatwerk, veelal bestaande uit diverse beschikbare standaard componenten, dat volledig op uw organisatie of bedrijf is afgestemd. Maatwerk betekent dat we eerst een gedegen analyse maken van het probleem alvorens we beginnen met oplossen. Ondertussen kunt u doorgaan met waar u goed in bent. Meestal werken wij projectmatig, zodat u als opdrachtgever volledig zicht houdt op de stappen en de werkwijze. Wij informeren u vooraf over de kosten.
Door haar expertise en door gebruik van moderne tools werken de mensen van 3MM snel en efficiënt. Helder communiceren in en over de doelen van de diverse (patiënten)organisaties moet uniform gebeuren. Het is anno 2008/2009 een vereiste dat  documenten eenvoudig en efficiënt op elke werkplek in de eigen huisstijl door een ieder moet kunnen worden gemaakt. 3MM heeft hiervoor pasklare oplossingen beschikbaar.

3MM Groep BV
Postbus 192
8300 AD EMMELOORD

info@null3mm.nl
www.3mm.nl