Categorieën

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Gebruikersorganisatie

De ontwikkelingen rondom het gebruik van Sodales worden primair aangestuurd door consensus binnen de gebruikersgroep. Alle Sodales gebruikers worden aangemoedigd deel te nemen aan de Sodales gebruikersorganisatie. In principe geeft de gebruikersgroep eens per twee / drie jaar opdracht aan 3MM Groep tot het doen van enige substantiële aanpassingen. De kosten hiervan worden gezamenlijk opgebracht.

Het eigendom van het pakket ligt bij 3MM Groep BV. De gebruikers en 3MM Groep BV streven er gezamenlijk naar om het pakket een van de nieuwe “standaarden” binnen de patiëntenbeweging te laten zijn. Op dit moment is er nog sprake van een informele gebruikersgroep. Dat zou kunnen worden geformaliseerd zodra er meer partijen daartoe behoefte hebben.

Lid van de gebruikersorganisatie kunnen worden organisaties van of voor patiënten, gehandicapten en/of ouderen die financiële ondersteuning ontvangen van het fonds PGO en/of (gedeeltelijk) van andere (huis)fondsen en hun ledenadministratie in Sodales (gaan) voeren.

Anno 2008 staan we ook open voor andere deelnemers, mits gebruiker van Sodales, o.a. zij die niet direct vallen onder de PGO criteria.